søndag den 19. oktober 2014

Interior Inspiration

Jeg går her for tiden og drømmer mig helt væk fra mit eget hjem af og drømmer om at stå med en nøgle i min hånd til en af disse smukke boliger. Tumblr er et af mine ynglings steder at få inspiration fra når det kommer til indretning og boligdesign, og denne(link) blog en ny favorit når det kommer til den slags. Årh hvor jeg dog ville ønske jeg boede i en flot lys lejlighed med en god location, flotte billeder på væggene og et køkken med skabe fyldt op med flotte tallerkner.. Man har vel lov til at drømme haha. Hvad syntes i om overstående billeder, noget i går og drømmer om?
Knus

3 kommentarer :

 1. Elsker alle billederne :)

  Nyt indlæg om en pakke jeg modtog for et par uger siden <3
  http://byjulieagerlund.blogspot.dk/2014/10/new-in-from-billigvoksdk.html

  SvarSlet
 2. Skøn skøn inspiration! Det er lige min stil :-)


  Tjek gerne min blog ud hvor du lige nu kan vinde en kalender, som du selv designer: http://www.voresboble.dk/personligalmanak/

  Vinderen trækkes imorgen :-)
  /Amalie.

  SvarSlet

Back to Top