onsdag den 8. oktober 2014

Fall Jackets

Fall Jackets

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER

Hej piger:)
Jeg har i disse dage været på jagt efter en efterårsjakke der var en smule lettere end den jeg i forvejen ejede (se den i dette indlæg). Jeg er vild med alle 4 i collagen og specielt nummer 1 fra Sheinside siger mig noget. Det er normalt noget jeg slet ikke ville iføre mig i men syntes seriøst at den ser lækker ud også selvom blomsterne måske godt kunne virke lidt forårs agtige. Prisenerne på alle disse skønne sager ligger allesammen under 650,- så det er jo ikke værst. Jeg købte så igår en fra only meget alá nummer 4 bare lidt billigere og uden hætte, og jeg elsker den allerede. Outfit kommer
snarest! Hvad syntes i, og har i fået købt jer en jakke her til efterår?:)
knus

2 kommentarer :

 1. Nummer 2 og 3 er så fine! Det er en super fed blog du har - kunne du tænke dig at følges via bloglovin? Lad mig vide på min blog, så jeg kan følge tilbage :-)

  Knus fra
  www.sannenoerbjerg.dk

  SvarSlet
 2. De er alle så fine, er især vild med jakke 2!
  Min første video er oppe på bloggen, kig forbi: http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet

Back to Top