fredag den 10. oktober 2014

Paris My Love


Nu er det et godt stykke tid siden jeg kom hjem fra min ferie i Paris og London og jeg har stadigvæk ikke fået vist jer billeder fra den fantastiske tur, det ændrer vi lige idag! Ja jeg tænkte det var på tide at vise jer et par ud af de mange millioner billeder jeg tog nede i den smukke by kaldet Paris. Jeg havde den mest fantastiske tur som jeg med sikkerhed aldrig vil glemme, det var første men stensikkert ikke sidste gang jeg besøgte denne by! Har i nogensinde selv været i Paris, eller var det noget i kunne tænke jer?

Jeg har idag ligesom stort set resten af danmarks skoleelever haft motionsdag og hold nu op det var hårdere end jeg troede! Vi skulle lave triatlon med 3.2 km løb, 12.5 km cykel og 200 meter (8 baner) svømning. Jeg fik virkelig ondt i knæet under løb og var ret sikker på at min ryg var ved at springe da jeg cyklede i modvind i 6 km. Heldigvis skulle jeg ikke svømme da jeg aldrig har lært det rigtigt og paniker i vand så den slap jeg da for. Ellers står den nu på efterårsferie hvilket er lækkert da jeg virkelig trænger til en pause fra dagligdagen. Jeg tager i aften afsted i sommerhus med min mor, Ditte og Fnuggi og jeg glæder mig så meget til at koble helt af med tøsehygge inkluderet filmaftner, lækker brunch(fordi jeg er verdensmester i at lave brunch) og lidt shopping. Vi er hjemme igen sent onsdag aften og jeg har ikke fået forberedt nogle indlæg til jer men der skulle meget gerne være internet dernede så det må jeg jo se på:) Nu vil jeg ellers bare se at få pakket færdig også vil jeg futte afsted til det jydske. Hvad er jeres planer for ferien?, hav en god en!
Husk at følge med på instagram lige her:)
knus

3 kommentarer :

 1. Rigtig lækker blog du har, jeg er fast læser hos dig nu. Kunne du tænke til at følge tilbage? :-)
  Håber du havde en rigtig god tur, det er mega snyd!

  http://thebeautifullmess.blogspot.dk/

  SvarSlet
 2. rigtig gode billeder! :) <3 du er virkelig smuk!! <3

  Byidam.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top