tirsdag den 28. oktober 2014

Current Favorites: Beauty And Random

Nivea lip butter original/Jeg var i forvejen ejer af Raspberry rose men ville rigtig gerne have en uden nogen smag. Virkelig fugt givende og god - Maybelline color tattoo on and on bronze/ Hurtig og nem at smøre på. Helt utrolig flot farve her til efterår, også er den rigtig dejlig cremet.

Plaisir strengthening skin tonic/ Fik denne i min adventskalender fra matas sidste år men den er først rigtig blevet en del af min faste rutine for nyligt. Den renser huden rigtig godt og kan klart se forskel i min hud når jeg ikke bruger den - Trine's Wardrobe argan oil curl lotion endu et produkt som jeg har været ejer af i et godt stykke tid men først et blevet helt forelsket i nu. Den redder altid mine store crazy krøller og hjælper rigtig meget med at definere dem. Jeg bruger den både i vådt og tørt hår.

Machandel crunchy peanut butter/ Jeg må ærligtalt indrømme at jeg aldrig var den største fan af peanut butter, men det er jeg altså nu! Jeg syntes virkelig at det smager godt- crunchy eller creamy. Jeg bruger det bl.a. oven på brød, sammen med min havregrød, med æble eller banan og i mine banan cookies(dog uden kakao pulveret). Det smager jo gude skønt! - House of tea Grøn te med citrus/ Igen har jeg aldrig været vild med grøn te, men denne med citrus er faktisk helt okay om eftermiddagen eller aftenen, ikke om morgenen- ved ikke hvorfor men der er den klam haha.

Georg Jensen daisy armbånd/ Jeg har nu i rigtig rigtig mange år været vild med Daisy kollektionen fra Georg Jensen og ejer både armbånd, halskæde og øreringe derfra. Dette armbånd var et min far købte til mig for et par år siden og jeg har fornyligt genforelsket (er det overhoved et ord?) mig idet igen. Det er så simpelt men stadigvæk virkelig smukt og en stor hjælp til at pifte et kedeligt outfit op. Dette kan desværre ikke købes længere men så at der var 2 styks til salg på trendsales hvis nogle skulle være intresserede;)

Så blev det tid til endu en Current Favorites denne gang med både beauty, mad og et smykke. 
Har i nogle favoritter her for tiden?, skriv dem endelig nede i kommentaren jeg vil med glæde høre!
Knus og forsat god uge:)

2 kommentarer :

  1. Fedt form for indlæg! :-)

    Kig gerne forbi:
    http://katrinelionett.blogspot.com/

    SvarSlet

Back to Top