mandag den 6. oktober 2014

Sunde banan/choko cookies


Jeg har hele dagen idag gået og cravet disse cookies med banan og chokolade som jeg har lavet så mange gange før. Så da jeg kom hjem fra min løbetur gik jeg igang i køkkenet. De kan også laves bare med banan og havregryn og en smule kanel men chokoladen giver altså bare lidt mere.


Bananen moses og alting blandes sammen. Jeg vil anbefale at smøre lidt smør på bagepapiret de steder hvor du har tænkt dig at cookie'erne skal ligge for ellers hænger de fast(læs: du kommert til at spise bagepapir). Cookierne bliver bagt i ovn i 15-20 min på 200 grader varmluft. Kan enten nydes lune eller efter et par timer i køleskabet så chokolade knapperne er blevet hårde. Mums, enjoy:)


9 kommentarer :

 1. Uhhhm, de ser sørme lækre ud! :D
  Sådan nogen laver jeg også nogle gange. Rigtig god måde at slukke den søde sult på! :)

  SvarSlet
 2. Bliver helt lækkersultet! :)

  Mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De er altså også virkelig lækre!

   Slet
 3. Looks so yummy!! Nice one! :)

  www.LeveretteIII.com

  SvarSlet
 4. De ser gode ud. Hvordan laver du dine billeder så store :-)
  - http://annesofieskibby.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. De smager også godt:)
   Det er vel lidt nørdet men jeg går ind under HTML koden og finder 'height' og 'width' og ændre dem fra hvad end de står på til 600 i højde og 895 i længde. Det er lidt kompliceret men man skal bare se godt efter:)

   Slet

Back to Top