lørdag den 25. oktober 2014

London Summer 2014Så fik jeg endelig vist jer lidt billeder fra min tur til London i sommers. London er en helt igennem fantastisk by og jeg vil klart anbefale at tage en tur derover mindst en gang i dit liv. Byen, bygningerne, menneskerne, maden og bare hele den vibe der er i selve byen og lidt udenfor er helt speciel. Jeg fik både set alle de ting som du ikke kan lade være med at se så som: Big ben, Buckingham palace, Oxford street(yes der blev shoppet) og London eye. Men jeg var også i en park med flotte blomster og helt nede og gå på nogle små side gader. Jeg fik desværre ikke set hyde park og kom heller ikke en tur op i London eye, men så har jeg vel også lidt til næste gang:)
Har i nogensinde været i London, og hvad syntes i?
knus

2 kommentarer :

 1. Virkelig fine billeder! Kig gerne forbi. :-D

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Jeg har været der en gang for omkring 4 år siden -men har ønsket at tage tilbage lige siden! Rigtig fine billeder!

  Knus
  aseaofinspiration.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top