torsdag den 9. april 2015

Closet Cravings // Spring Time

Closet Cravings - Spring Time

Så blev de tid til endu en omgang closet cravings, jeg fik ikke lavet en til vinter da jeg syntes at alle de ting jeg ønskede mig enten var kedelige at kigge på eller mindede for meget om dem fra min efterårs collage. Som i kan se er jeg ikke helt god til det der med at iføre mig farverigt tøj så jeg vælger at snuppe farver fra læbestifter, neglelakker og accessories. Hvilket outfit er jeres ynglings og hvad skal i have købt til forårs garderoben? knus

3 kommentarer :

 1. Er vild med dem alle! Mangler stadig at få købt en forårsjakke ;-)

  Nyt indlæg på bloggen: http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Samme her, går og sukker over diverse jakker og frakker!

   Slet

Back to Top