torsdag den 2. april 2015

March 2015 | Monthly Recap

I marts måned har jeg: Nydt en onsdagssnegl, Fanget Ditte i hendes fredags humør, Gået en tur på ynglings fælleden med ynglings Fnuggi i fantastisk forårsvejr, Taget selfies, Puttet med hunden, Fået sukkerchok med Magnus, Fundet en lille sød mis i en indkørsel, Beundret min fars baking skills efter han havde bagt kanelsnurre alá Meyers, Kigget på himlen ved busstopstedet, Taget billeder af pigerne der var meget begejstrede pga. gratis scones hos bageren, Været i sorg over at Zayn stopper i one direction(der er jeg stadigvæk), Været til sæsonafslutning til crossfit, Fejret ferie med Ditte, Efterfulgt af en tur i biografen hvor vi så Insurgent, Luftet en glad Rica, Været til outlet messe i Bella center, Lavet mysli, Været oppe i rundetårn i nærmest storm vejr, Spist mega lækker frokost på Europa 1989.

Marts måned var fuld af små hyggelige stunder af lidt af hver. God mad, godt og dårligt vejr, små oplevelser og Søde mennesker. Jeg har lagt mærke til at jeg er stor forbruger af tillægsord haha. Men jo marts var super god det meste af tiden, måske lige bortset fra sidste onsdag da 1D "nyhederne" blev annonceret *Indsæt meget trist smiley her*, Men ellers er der kun sket gode ting! Jeg fik set Insurgent og spist frokost på Europa- begge kan varmt anbefales!

Jeg håber at april bliver dobbelt så god med hyggelige planer og oplevelser, vi må se! Rigtig god dag allesammen, knus x

2 kommentarer :

 1. Dejlige billeder, som tyder på gode minder :)

  mariasschmidt.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, det gør de i hvert fald!:)

   Slet

Back to Top