mandag den 6. april 2015

Favourite Everyday Makeup Wear

Jeg må indrømme at jeg faktisk ikke er den største makeup elsker. Jeg føler at det er sådan lidt unødvendigt og spild af tid så det er faktisk sjældent at man ser mig med andet end concealer, pudder, blush eller mascara. Just saying. Dog har jeg intet imod at gøre lidt ud af mig selv til finere arrangementer men lige til hverdags brug er det enten intet eller det overstående i ser på billedet. JEg glemte faktisk helt at vise jer min pudder men den jeg bruger er blot den klassiske stay mat fra rimmel af:)

Naked Basics palette Denne har jeg snakket om før lige her, og min holdning til den har ikke ændret sig lige siden. Den er stadig væk super god til det hele og jeg vil helt klart anbefale den til alle der ikke ejer noget lignende!

MAC blush i Peaches Jeg var heldig at få denne i julegave sidste år efter at have beundret den længe, for den er bare så fin! Lægger sig rigtig naturligt på kinderne og giver bare et lille hint af rosa uden af at være for kraftig.

Revlon Lip butter i Berry Smoothie Okay så det her er faktisk lidt ondt eftersom at man ikke kan få Revlon i Danmark, så vidt som jeg ved i hvet fald. Men skulle i nogensinde få mulighed for at købe nogle af disse vil jeg stærkt anbefale det da de er så lækre! Jeg ejer både denne og peach parfait og de er begge to musthaves i min makeup samling. De både blødgør læberne og giver en smule farve uden af at være en full on læbestift.

Helena Rubinstein Lash Queen mascara Denne mascara har været en af mine ynglings i flere år nu, den gør alle de ting som en mascara burde gøre. Fordeler øjenvipperne godt, klumper ikke, giver volume- Det hele! Den ligger lidt over i den pricy ende men er klart pengene værd!

Collection Lasting Perfection concealer Igen er jeg lidt ond da denne heller ikke er til at få i Danmark men jeg var altså bare nød til at dele den med jer da det klart er den bedste concealer jeg nogensinde har prøvet til urenheder, ikke til under øjnene der foretrækker jeg stadigvæk rimmels wake me up:) Denne dækker både super godt og blender ind med huden. Køb den hvis du får chancen!

MAC Tinted Lip conditioner med SPF 15 i Petting pink Jeg ved faktisk ikke om dette produkt er udgået da det ikke er til at finde på mac's hjemmeside, sorry! Dette produkt blødgør, beskytter og farver læberne, alt sammen mens at den dufter skønt af vanilje. Perfekt!


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top