tirsdag den 7. april 2015

Påskeferie Glimt

 På toppen af Rundetårn, hvor at det blæste en halv pelikan 
 Lækker frokost på Europa 1989
 Mirabella blomster springer ud på fælleden
 Jeg har også luftet Rika et par gange, her tænker hun vidst over meningen med livet..
 Ribes der er sprunget ud tidligt i år
 Det er vidst tydeligt at se, at min ynglings ting at fotografere er naturen
 En flot buket nelliker 
 Lækker og sen brunch på Wulff & Constali
 Svaner der nyder hinandens selskab og det gode vejr
 Dette års påskeæg fra Anton Berg, Summerbird og Johan Bülow, farlig forelskelse. Ufatteligt lækkert. Siger det bare.

Påskeferien er nu ovre og jeg var imorges nød til at gå tilbage til den sædvandlige rutine kl. 6, uf det var altså ikke helt nemt at komme ud af sengen skal jeg lige hilse og sige! Var vidst ved at falde i søvn igen mindst 8 gange imens at jeg sad der med dynen over mig og hovedet svingende rundt. Jeg havde en super ferie og ovenfor kan i se et udpluk af alt det jeg lavede. Nu vil jeg smutte ned og træne og derefter slappe af inden at vækkeuret ringer igen imorgen kl. 6, puha godt der kun er under 3 måneder til sommerferie haha! knus

1 kommentar :

Back to Top