lørdag den 18. april 2015

Saturdays Outfit

Top // H&M(lignende her) // Nederdel H&M // Sko Deichmann

Okay okay jeg ved godt at det er skidt af mig at ligge noget op jeg egentligt ikke er helt tilfreds med. Man kan ikke se detaljerne på min bluse, hvor godt mit hår så ud idag, mit armbånd eller at det faktisk er blomster der er på mine sneaks og ikke små grumsede dutter. Men sådan er det altså nogle gange og jeg ville ikke snyde jer for dette outfit alligevel. Har haft en skøn dag i dag med morgenløb, lækker morgenmad, gåtur med Rika og 30 års fødselsdag. Nu vil jeg smutte i seng og lade mig selv sove længe imorgen, forsat god weekend allesammen:) knus

3 kommentarer :

  1. Jeg synes det er helt ok at man ikke kan se detaljerne. Det er rigtig fint alligevel!

    Astridwille.bloggersdelight.dk

    SvarSlet
  2. Flot outfit, kan især godt lide blusen <3

    Nyt indlæg på bloggen: http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

    SvarSlet

Back to Top