fredag den 17. april 2015

Friday Vibes

Fredag, fredag, fredag. Whats not to love? Jeg har desværre brugt dagen i sengen svimmel og måtte i morges opgive mit løfte om ingen sygedage i april, nu gik det ellers lige så godt. Har faktisk haft det helt udemærket de sidste 2-3 uger men her de sidste par dage har jeg godt kunne mærke at min krop har sagt meget fra til selv de mindste ting. Øv altså.

Som underholdning idag har jeg både set lidt friends, men for at skifte lidt rundt på tingene her omkring er jeg igår også begyndt at se en ny serie på netflix der hedder 'The Returned' og jeg er helt hooked, seriøst! Den er lidt kompliceret at forklare så jeg vil anbefale at se denne trailer. Udfra den kan jeg godt se at det ligner en gyser serie men den er klart mere krimi. Prøv at se et afsnit eller to her i weekenden, den kan klart anbefales:)

Nu vil jeg smutte ud og lave mig en snack og en kop te og så vil jeg hoppe tilbage i sengen med min serie, senere står den på vasketøj og forhåbenligt en lille gåtur med fnugs. Rigtig god weekend allesammen:) knus

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top