søndag den 19. april 2015

Chiagrød Med Frosne Hindbær

Morgenmad er klart mit ynglings måltid og er også rigtig ofte det eneste der kan få mig ud af sengen om morgenen. For mig betyder det rigtig meget at jeg kan tage mig tid til at lave noget lækkert og ikke bare klaske noget sjap i en skål og køre det indebors. Igår morges efter en dejlig morgenløbetur og en omgang bentræning(mine baglår er helt færdige idag) indtog jeg denne mega lækre chiagrød hvor i jeg havde puttet frosne hindbær, nøj hvor var det lækkert. Meget koldt men super godt haha! Opskriften er virkelig simpel og kommer lige her:

Chiagrød- Laves aftenen før:
2 spsk. Chia frø
1/4 scoop proteinpulver, jeg brugte vanilje fra Nutramino (valgfrit)
6-7 spsk. (lige under en dl.) mælk, brug lidt mindre hvis ikke du har proteinpulver i

Alt puttes i et lille sylteglas eller anden lukket beholder og røres rundt og rystes grundigt. Når dette er gjort stilles den i køleskabet natten over.
Om morgenen tages grøden ud af køleskabet og puttes i en skål hvis man ikke skulle have lyst til at spise ud af beholderen. Tilsæt evt. en lille sjat mælk hvis konsistensen er blevet alt for tyk. Tilsæt nu en håndfuld frosne hindbær, andre bær såsom blåbær, brombær og blandede skovbær fungere også helt fint. Bland rundt og put evt. noget lækkert på toppen, hertil valgte jeg lidt ekstra hindbær, hakkede mandler og passionsfrugt. Velbekomme!

6 kommentarer :

 1. Det ser så lækkert ud! Går også selv meget op i min morgenmad, hæh <3

  Nyt indlæg på bloggen: http://byjulieagerlund.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det smagte mindst lige så godt som det så ud, godt jeg ikke er den eneste haha!:)

   Slet
 2. Hvor ser det bare godt ud!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
 3. Ser rigtig lækkert ud!

  Love Malene ♥
  Justadelprado.blogspot.com

  SvarSlet

Back to Top