mandag den 16. november 2015

Jeg Samler På..

Som lille var der aldrig rigtig noget jeg samlede på, eller jo for jeg havde vel mine små faser: Littles pet shop, heste, dukker og tilbehør, glansbilleder.. okay okay måske var jeg faktisk lidt af en samler. Men som man vokser op og bliver ældre er det lidt som om at man mister den der lyst til at samle på noget bestemt (som altså ikke er smykker, tasker eller stilletter!). Dog har jeg det sidste lange stykke tid gået og samlet på noget inde i denne notesbog, kan i gætte hvad det er?


Hvis du gættede biografbilletter, ja så gættede du rigtigt for det er nemlig lige hvad der gemmer sig inde i bogen! Hver gang jeg har været en tur i biografen gemmer jeg billetten, taper den ind i bogen og skriver hvem jeg så filmen sammen med. Det er super hyggeligt at kigge tilbage på, prøv f.eks. at se hvor meget en billet i London fylder i forholdet til dem fra Fields, haha. Den første billet der sidder i bogen er fra april 2013 hvor at jeg var inde i palads og se Pitch perfect med Sara, så jeg har altså gået og samlet i et godt stykke tid nu!

Hvad med jer, er der noget i går og samler på? Eller bruger i tiden på noget andet:) Rigtig god uge alle sammen!


4 kommentarer :

 1. Super fedt indlæg :)

  Jeg har normineret dig til The Liebster Award, som er en god måde at lære andre blogge at kende på. Jeg håber, at du vil give det et kig, og svare på de spørgsmål jeg har givet dig :)

  Liiivelife.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, jeg tjekker det ud!
   God weekend:)

   Slet
 2. Sikke da en hyggelig ting at samle på! Det gjorde jeg faktisk også nogle år tilbage :)

  www.emma-kirstine.dk

  SvarSlet

Back to Top