torsdag den 26. november 2015

Ting Du Skal Vide Om At Blogge
Hej allesammen! Til marts måned har jeg blogget i 4 år, de 2 første var dog meget inaktive. Igennem disse år har jeg lært lidt forskelligt angående det med at at blogge, så jeg tænkte at jeg i dag ville dele 12 ting jeg har lært med jer! Hvis dette bliver en succes eller noget i synes om kan det jo være at jeg laver det til en lille serie? Her kommer i hvert fald 12 ting det at blogge har lært mig!

1) Du bliver ikke succesfuld over nat, patience is key

2) Vintertid er en værre b*tch, derfor bliver alle weekenderne i oktober-marts brugt på at tage billeder

3) Det at komme op med nye, never done before idéer til blogindlæg, er nærmest umuligt

4) Det at blogge er meget mere end blot at skrive en lille tekst og tilføje et par billeder, hvis det bare var sådan var der nok ikke nogle der ville læse med

5) Det er helt utroligt hvor tæt knyttet man kan blive til sin blog og sine læsere. Jeg valgte f.eks. at dele det at jeg så en psykolog her på bloggen i stedet for at sige det direkte til venner og familie.

6) HTML-Koder, en ting jeg dog stadigvæk ikke har helt styr på..

7) I starten er det super mærkeligt og pinligt at folk du kender læser med, men som tiden går synes du faktisk at det er helt OK (måske endda lidt sjovt haha)

8) Prioritering er super vigtigt, skole, blog, venner, familie, træning.. Der skal være styr på det hele

9) Der findes intet bedre end at afslutte et indlæg du har brugt super lang tid på og lagt rigtig meget arbejde i, specielt når du så får god feedback;)

10) Pauser er helt okay, folk kan jo heller ikke forvente at du altid er frisk på at opdatere. Bare lad være med at være væk i en måned, så mister folk nok interessen.

11) Hvis ikke du blogger om noget der gør dig glad er det ikke det værd

12) Tro på at du kan nå dine mål, så skal det nok ske:)

LÆS NU: TIPS TIL AT SÆTTE MÅL TIL ALT I LIVET (SÅDAN CA.)

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top