lørdag den 21. november 2015

The Liebster Award


Den søde Louise ovre på bloggen White lights har været så venlig at tagge mig til at lave The liebster award, og det vil jeg da med glæde gøre! Men først og fremmest vil jeg lige rose Louises fine blog, specielt det der med outfit billeder/post er hun super god til og faktisk bare sådan fashion over all. Super god og inspirerende blog der kun kan anbefales herfra, tjek den ud lige her!

Hvis du sidder og ikke helt er klar over hvad dette indlæg går ud på så kommer reglerne lige en gang her:
1. Tak personen du er blevet nomineret af, og skriv om deres blog.
2. Link deres blog.
3. Nominer 10 bloggere du synes fortjener awarden, og skriv det til dem.
4. Svar på de 10 spørgsmål du har fået, og stil 10 nye til de bloggere du har nomineret.
5. Skriv reglerne i din blogindlæg.

Her er spørgsmålene Louise har stillet:

Hvad kan du bedst lide at blogge om?
Ting der gør mig glad, oplevelser, tips jeg vil dele med andre og mine tanker. Jeg blogger om lige det jeg har lyst til, den ene dag om handler det måske mode og den næste dag skriver jeg om sundhed. Jeg har ingen regler!

Hvor får du din inspiration fra?
Som jeg skrev ovenover, mine oplevelser har en rigtig stor indflydelse på hvad jeg blogger om. F.eks. hvis jeg har været ude at rejse, eller forleden da jeg var på Louisiana. Ellers er andre bloggere også altid en stor inspiration. Man må selvfølgelig aldrig stjæle 100%, men man må altid gerne få gode idéer.


Hvorfor startede du med at blogge?
Da jeg begyndte at blogge var jeg blot 10 år gammel, og dengang havde jeg jo ingen anelse om at dette var noget folk havde som arbejde og levede af at gøre. Jeg skrev sådan set blot fordi jeg syntes at det kunne være meget sjovt med sådan en lille offentlig dagbog, hvor at jeg viste frem alle de ting jeg købte, og hvad jeg lavede hver dag. Efter et lille stykke tid begyndte folk så at læse med og så blev jeg mere og mere "seriøs" (for det er jo stadigvæk bare for sjovs skyld) og passioneret omkring det.

Hvad er din ynglings sang for tiden?
Det er en svær en den her for på den ene side har jeg lyst til at sige Adeles "Hello", men den anden del af mig skråler hele One Directions nye album "Made In The A.M" op.. Men det må nok være "If I could fly" og "End of the day" begge med 1D.

Hvordan ville du beskrive din stil på 3 ord?
Afslappet, Striber og Hvad-end-der-er-rent haha.

Hvad ville det perfekte outfit være for dig?
Et par løse bukser eller boyfriend jeans, en turtleneck eller sweatshirt og et par sneakers. Dresses up med mine krøller, nogle simple smykker, og en beanie eller hat.
Fall


Hvilket citat har inspireret dig mest?
Uha der er mange. ,,We live in a world where it takes courage to be kind because cruelty has won." ,,We are not our failures" ,,Plant your own garden and decorate your own soul, instead of waiting for someone to bring you flowers"

Hvor gik din bedste rejse hen?
Jeg tænker at Malaysia og Singapore i 2004 var en rimelig fed tur, men eftersom at jeg kan huske sådan 0.4% af den tur må jeg nok sige Paris sidste sommer:)

Hvilken årstid er din ynglings?
hmm.. denne er også lidt tricky for jeg har altid sagt forår, fordi alle blomsterne springer frem og Vest Amager fælled bliver fyldt op med flotte mirabelletræer, Men her de sidste par år er jeg virkelig blevet fan af efterår. Alle de fine farver, det er mere socialt acceptabelt at se netflix døgnet rundt, varme drikke og supper, jeg kunne blive ved. Det er i hvert fald hverken vinter eller sommer for jeg er ikke særlig god med høje temperaturer, men frostgrader er heller ikke min ynglings ting.

Hvilket modemagasin foretrækker du at læse?
Jeg må indrømme at jeg ikke læser modemagasiner, men hvis jeg skulle vælge ville det nok være Elle eller Costume.

Det var så alle spørgsmålene, her er de 10 som dem jeg har tagget skal svare på:

1. Hvad er det bedste/værste ved at blogge?
2. En ting alle nye bloggere burde vide (fejl du måske har lavet før) ?
3. Hvad bliver dit næste køb?
4. Hvad glæder du dig mest til denne jul?
5. All time ynglings serie, og hvorfor?
6. Mad du kunne spise resten af dit liv?
7. Hvad er/var dit bedste/værste fag i skolen?
8. En ting du ville ønske du kunne finde ud af?
9. Det bedste råd du nogensinde er blevet givet?
10. En bog/film alle burde læse/se?

Og de 10 bloggere jeg synes der skal lave dette indlæg er:


Nu må jeg hellere smutte, for det her indlæg blev der godt nok en lang omgang haha! Skulle dit navn ikke være på listen, men har du stadigvæk lyst til at lave dette indlæg skal du være mere end velkommen til at bruge mine spørgsmål og linke til min blog:) Rigtig god Lørdag alle sammen!

4 kommentarer :

 1. Spændende indlæg, det er altid sjovt at komme lidt tættere på en blogger via indlæg som disse :-)

  Kig gerne forbi:
  http://katrinelionett.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, kunne ikke være mere enig:)

   Slet
 2. Hej søde Isa, mange tak for din nominering, vi har haft meget travlt med gym her for tiden! Så vi få spørgsmålene svaret hurtigst muligt! Knus <3

  http://byus2you.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top