søndag den 1. november 2015

October 2015 | Monthly Recap
I oktober måned har jeg: Afsluttet min lejrskoletur på Bornholm, Gået tur inde i københavn en grå onsdag, Fejret efterårsferie med netflix og fnuggi, Gået en tur i skoven, Glædet mig til London, Kigget på blomster på fiolstræde, Været tidligt oppe, Fløjet til London, Shoppet på Oxford street, Drukket pumpkin spice latte, Kigget på Albert memorial, Været en tur oppe i London eye, Løbet en tiltrængt tur da efterårsferien var slut, Delt et sødt billede af Vici (som faktisk har fødselsdag idag, hurraa) og jeg i London, Leget amerikaner og pyntet op til Halloween (lad os bare lade som om det billede ikke først var postet idag).

Så sluttede oktober sørme også, hold da op hvor går tiden hurtigt her den sidste del af året synes jeg! Faktisk er dette indlæg også lidt en milepæl, fordi for præcis et år siden i dag startede jeg denne monthly recap serie, som jeg så har kørt i et hel år nu (med en enkelt undtagelse af februar). Som tiden dog går haha! Oktober var fyldt med en masse gode stunder som jeg bliver hel varm af at kigge tilbage på, nu glæder jeg mig til den kommende måned der bliver fyldt med 2x pigeaftener, filmmarathon i Kastrup bio, en tur på Louisiana, og så selvfølgelig oppyntning af værelset- julen er jo lige rundt om hjørnet nu! Rigtig god søndag og november måned allesammen!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top