lørdag den 14. november 2015

20% PÅ UDVALGTE MÆRKER | MAGASIN.DK

Tilbud på Magasin.dk

Normalt er køkkenudstyr og stel nok ikke det jeg ligefrem deler mest af herinde på bloggen, men jeg synes nu alligevel at jeg godt kunne tillade mig at dele dette gode tilbud med jer. Jeg var nemlig lige et smut inde på magasins hjemmeside for at få lidt inspiration til dette års giftguide og så opdagede jeg med det samme at de havde 20% på udvalgte bolig mærker, what a deal! Så hvis står og ved at din mor ønsker sig det der royal copenhagen krus eller din far har efterspurgt et nyt stegetermometer er det nok nu at du skal slå til! Nogle af de mærker der har at byde på er Royal Copenhagen, Nespresso, Zwilling og peugeot. Find alle tilbuddene lige her Tilbuddet slutter i morgen:)

Jeg vil nu hoppe i noget behageligt tøj som ikke er nattøj, tage lidt billeder, planlægge indlæg, slette emails og skrive nogle lister. Rigtig god weekend allesammen, knus!

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top