torsdag den 19. november 2015

En Tur På Louisiana: Yayoi Kusama
I går aftes var jeg en tur på Louisiana da det var et af mine punkter på min efterårs bucketliste. Også selvfølgelig også for at se den populære udstilling af Yayoi Kusama alle snakker om og deler diverse selfies fra på instagram (nu også mig). Og det var helt klart det hver, for selvom jeg havde lidt svært ved at forstå rigtig meget af kunsten (altså kartoffel kjole, søde kartofler beklædt i sølvpapir og makaroni bukser malede grønne?) så synes jeg stadigvæk at det var super interessant og spændende. Jeg vil helt klart anbefale alle at tage en tur derind, gerne en hverdags aften ligesom jeg gjorde for så er der næsten ingen mennesker. De har åbent  indtil klokken 22 tirsdag-fredag og i weekenden lukker de klokken 18, er du mellem 14 og 18 kommer du ind gratis. God fornøjelse!

2 kommentarer :

 1. Ej hvor ser det fedt ud, jeg er vild med sådan nogle prik-malerier! Jeg har slet ikke hørt om den her udstilling, men jeg kommer selvfølgelig også fra det mørke Jylland ;)

  www.moderngirl.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var det også! Ej hvor sjovt, jeg troede nu at det var noget alle og alles mødte kendte til- men der kan man jo bare se!:)

   Slet

Back to Top