mandag den 2. november 2015

FILMANBEFALINGER #2

Det er tid til endnu en gang filmanbefalinger, for nu da efteråret 100% er ovre os og vinteren er lige rundt om hjørnet bruger jeg ekstra meget tid på at se film og serier, og jeg ved at jeg ikke er den eneste! Her er 5 film som alle er tilgængelige på netflix, jeg vil anbefale:

In your eyes: Romantik, komedie, drama. To personer der bor på hver sin side af amerika, finder ud af at de har forbindelse til hinanden via deres tankegang. De lever to vidt forskellige liv, men sammen hjælper de alligevel hinanden igennem diverse situationer.


This is where I leave you: Komedie. Da faren af 4 voksne børn dør kommer de alle sammen hjem igen til hans begravelse, for nogen går livet rigtig skod og for andre kunne det næsten ikke gå bedre. Super sød og sjov film.


Yours, mine & ours: Børnefilm, komedie. Dette er en der henvender sig lidt mere til børn i 10 års alderen, men hvis man er vild med den slags synes jeg helt sikkert at denne er et kig værd. Da to store familier bliver slået sammen har børnene svært ved at enes, så de beslutter sig for at få forældrene til at gøre det samme.


Imagine me & you: Romantik.  Rachel er lige blevet gift med drømmemanden Heck, men til hendes bryllup faldt hun for en anden, en dame. Nemlig hendes blomsterdekoratør Luce. Ikke nok med den super søde fortælling, så kommer man også bare rigtig godt i efterårsstemning af at se Londons gader og parker fyldt med gyldne blade.


The proposal: Komedie, romantik. Okay så denne film med Sandra Bullock og Ryan Reynolds er en som de fleste kender, hvilket giver god mening for er altså en rigtig god feel good film! Da Andrews strenge chef Margaret er tæt på at miste sit job, beslutter hun sig for at tage andre kræfter i brug ved at frie til Andrew.


2 kommentarer :

 1. Hej Isa... Jeg har trukket vinderen af min giveaway og kan med glæde meddele, at det blev dig! :-)

  Hvis du måske ville kontakte mig på blog@karolinehaugaard.dk

  - Karoline
  www.karolinehaugaard.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej tusind tak! Det gør jeg med det samme:)

   Slet

Back to Top