søndag den 4. december 2016

Vind Gavekort Til Personal-Planner.com | 2. advent


Konkurrencen er sponsoreret 

Så blev det sørme 2. advent, gik den sidste uge lige hurtigt eller hvad? Måske føles det sådan fordi halvdelen af dagene blev brugt i november måned, hvor man egentligt bare gik og ventede på december? Sådan har jeg det i hvertfald. Men en ny advent er også lig med en ny giveaway + vi skal også finde vinderen af sidste uges giveaway.

Inden vi finder vinderen bliver jeg lige nødt til at understrege, det er altså et krav at man følger med enten på Bloglovin eller Facebook (eller begge steder hvis man føler for det), og desuden skal man like indlægget der hvor man følger. Dette er noget jeg kan se rigtig mange ikke har gjort, og de her giveaways er altså for bloggens læsere. Så hvis du bliver den heldige vinder, men jeg går ind og tjekker og du så hverken følger på Bloglovin eller Facebook, ja så trækker jeg altså en ny vinder. Det samme gælder hvis din mail adresse ikke er skrevet i kommentaren. Ikke for at være en sur banan, men sådan er det altså;)

Vinderen (som også opfylder alle kravene) blev: Caroline Stadsbjerg. Stort tillykke, du får en mail lige med det samme:)

Og nu da det er ordnet, synes jeg at vi skal tage et kig på denne uges giveaway! Der er nemlig tale om et gavekort på 260,- til Personal-planner.com, og hvis i hopper ind på linket kan i selv selv de mange muligheder gavekortet giver. Jeg har også været så heldig at modtage en gavekode, og har planer om at designe min egen kalender i løbet af den kommende uge.

Inde på hjemmesiden designer du din egen kalender, hvor du både kan vælge farvetema, billeder, størrelse, layout og meget mere. Virkelig en drøm for folk der elsker at planlægge og organisere. Her kommer reglerne:

·Følg Personal planner på deres sociale medier. I behøver ikke følge alle steder, men jeg vil klart anbefale at i tjekker dem ud for inspiration.


·Følge bloggen enten på Bloglovin eller Facebook. Hvis du følger på Bloglovin skal du give indlægget et hjerte derinde, og på Facebook skal du like indlægget.
·Skrive for og efternavn samt mail i kommentaren
· Fortælle mig hvad du ville bruge kalendere til mest: Skole, arbejde, træning eller noget helt fjerde?

Held og lykke, jeg finder en vinder samme tid næste advent, altså ved 12 tiden. Og glædelig 2. advent til jer alle. Kram.

15 kommentarer :

 1. Helt klart skolen - så kan jeg bedre holde styr på afleveringer, lektier, projekter, fremlæggelser mm. ! :)

  Nanna Kristensen
  nannalykkekristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg vil mest bruge den til skole :)
  offentliganna@gmail.com

  SvarSlet
 3. Jeg vil bruge den til at holde styr på alle hverdags tingene. Lektier, afleveringer, job, rejser osv. osv.
  - Rigtig lækker præmie.
  Glædelig 2. advent.

  cavan@live.dk

  SvarSlet
 4. den vil jeg bruge til skole :)

  Maibritt Jeppesen
  maibrittj_@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Virkelig lækker konkurrence!

  Hvis jeg er heldig, vil jeg primært bruge kalenderen til studiebrug, styr på læseplaner mm. men hvis mit arbejde også kunne sniges ind i den, ville det være perfekt! :-)

  louise.jakobsen@hotmail.com

  SvarSlet
 6. Karoline Andersen
  E-mail: justin199483@gmail.com
  Jeg vil bruge kalenderen på, at strukturere og organisere min hverdag, hvor skole og træning skal passe sammen, så det bliver overskueligt (:

  SvarSlet
 7. Sikke en fin præmie. Jeg vil bruge kalenderen sammen med min kæreste, så kan holde styr på hinandens og vores fælles aftaler :-)
  Mvh. Tina H, Tina-hauris@hotmail.com

  SvarSlet
 8. Emilie Jacobsen
  emil4396@gmail.com

  Jeg vil bruge den allermest til både skole og arbejde, men også alt andet der kan struktureres og planlægges ;-)

  SvarSlet
 9. Jeg vil bruge den på mit job. mvh. Eva evajj.au@gmail.com

  SvarSlet
 10. Jeg vil bruge kalenderen til mit studie :)
  sfeldborg@gmail.com

  SvarSlet
 11. Det skulle være til studie og fritid. :)
  majaholm94@gmail.com

  SvarSlet
 12. Jeg vil bruge den på jobbet :)

  SvarSlet
 13. Jeg ville bruge den til skole.. for at holde styr på alle aftalerne :-)

  Line Jakobsen
  linefugl09@gmail.com

  SvarSlet
 14. Det er til arbejdet, men også til privat brug :)

  Hilsen Mie Kristensen
  miekrumme(a)hotmail.com

  SvarSlet
 15. Jeg mangler i den grad en kalender til mit arbejde som skolelærer.. Det ville være helt perfekt!

  Glædelig december.

  Miatilda A // Aimlovelive@gmail.com

  SvarSlet

Back to Top