onsdag den 16. december 2015

NYE Outfit Inspiration | 16. December

New years inspiration
New years inspiration part 2

Klik på items for links

I dag tænkte jeg at jeg ville vise jer mine fund til nytårs (eller måske juleaftens?) outfittet! Som i nok kan se er der lidt mere luft imellem tingene på den første collage, og jeg har ingen anelse om hvorfor jeg lige gjorde sådan- håber ikke at det irritere synet alt for meget! Personligt har jeg ikke tænkt mig at dresse helt vildt op til nytår, for ærlig talt har den aften aldrig rigtig sagt mig så meget. Men jeg kan dog se mig selv i noget ala kjolen oppe i venstre hjørne til blot 80,- eller måske den fine glimmer bodystocking med glimmer i, sammen med en basis sort nederdel eller et par sorte jeans:)

Jule outfittet bliver så afslappet som overhoved muligt, faktisk tænker jeg lidt at tage det på som jeg er iført lige nu (hvilket i selvfølgelig ikke kan se). Et par sorte "slaske" bukser og en halterneck top.

Har i fundet ud af jeres outfits? Eller siger det jer egentligt heller ikke så meget? Ses i morgen!

2 kommentarer :

 1. Hold da op en lækker collage!
  - Dejligt med lidt inspiration :) God weekend

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, glad for at kunne hjælpe!
   Rigtig god jul:)

   Slet

Back to Top