onsdag den 2. december 2015

That Ugly Christmas Sweater | 2. December1 // 2 // 3 // 4

Et af mine vigtigste (og grimmeste) musthaves denne jul, må helt klart være min julesweater!  Jeg købte denne (og faktisk også bukserne) i Primark da jeg var i London i oktober måned, og jeg er helt vild med den haha! Selvfølgelig er det ikke ligefrem den kønneste genstand i mit klædeskab, men det er også helt ok. Jeg har samlet 4 andre meget flotte julesweatre fra Asos nedenunder, hvis nu nogle af jeg tænker at i heller ikke kan leve uden sådan en lækker en;) Rigtig god onsdag allesammen!

Husk at deltage i min giveaway lige her

2 kommentarer :

 1. Aw, these are so cute! I love the one you are wearing!

  xoxo, Colli
  Win a Daniel Wellington or a RayBan at mySanta Claus Giveaway!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Thank you, I can't resist them either!:)

   Merry christmas☸

   Slet

Back to Top