lørdag den 5. december 2015

Jule-krydder Smoothie | 5 December


Rynkede du lidt på næsen da du læste titlen til dette indlæg? Det er der ingen grund til, for det her er en lækker drik! Som veganer føler jeg at det er meget svært at stoppe med smoothie drikkeriet blot fordi at vejret bliver koldere, selvfølgelig smager de bedst på en varm sommerdag men her om vinteren går det altså helt fint med smoothies. I morges fik jeg lyst til at peppe min banansmoothie op en smule, og resultatet blev helt udmærket:) Opskriften er meget fleksibel og du kan sådan set lave den lige som du har lyst, dette er blot hvordan jeg gjorde!
Til ca. 1/2 liter:
·2 mellemstore bananer
·Væske efter eget valg og mængde, jeg brugte ca. 1 dl. Soya-vanilje mælk og ca. 1 dl. vand
·Lidt isterninger
·Et drys kanel, et drys vaniljepulver og et drys kardemomme

Blend alle ingredienser sammen, pas på med ikke at tilsætte alt for mange krydderier for så kan den godt gå hen og blive en anelse kvalm. Server straks med et flot julesugerør (sidstnævnte er selvfølgelig valgfrit)

Jeg finder en vinder af min søstrene grene giveaway i morgen ved 10-11 tiden så hvis du kunne tænke dig at være med sker det hele lige her!

2 kommentarer :

  1. Åh, det tror jeg lige ville falde i mn kærestes smag :D

    - Anne

    www.venterpaavin.blogspot.com

    SvarSlet

Back to Top