mandag den 1. februar 2016

January 2016 | Monthly Recap + Opfølgning På Ugens Mål
I Januar måned har jeg: Fejret nytår med fyrværkeri, slappet af med Greys, Demonstreret imod skolereformen, Set lidt mere Greys, Fejret fredag med en intern joke, vågnet op til den flotteste himmel, vundet over Ditte i Kalaha (2 gange), bagt peanutbutter cookies- ønsker vi opskrift?, leget med fnuggi i haven.

Januar var en rimelig afslappet måned fra min side af, ikke noget crazy bare en masse netflix, mad, hygge og kleenex. Jeps jeg er hoppet på syge vognen (er der overhoved noget der hedder det?) sammen med resten af Danmark, og det er jo ikke det værste da jeg ikke lige frem er døende eller noget. Blot snøft, temperatursvingninger og sådan. Til gengæld er det super ærgerligt da vores nye dansklærer startede i dag, og jeg gik naturligvis glip af det. Men så må jeg jo bare hilse på onsdag;)

Jeg tænkte at jeg lige kort ville opsummere på sidste uges mål, så vi også får det på plads.

·Løbe to ture a 3 km. Desværre blev det hverken gået eller løbet en tur, hvilket slet ikke ligner mig. Men som sagt blev jeg ramt af sygdom og så er en løbetur i kulden ikke det fedeste. Jeg vil prøve at finde tid denne uge!

·Have en god og ordentlig leg day. Dette fik jeg gjort godt og grundigt, smerten var der i hele 3 dage- wuhuu!

·Tage B12 vitamin hver morgen. Endnu en ting jeg kan sætte kryds ved.

·Sove bedre. Jeg har ikke sovet helt så godt som jeg havde ønsket, men jeg gør fremskridt og har i hvertfald fået ca. 7 timer (måske en anelse mindre) de fleste nætter. 

·Prøve at farvelægge lidt mere i min kalender. Jeg fik farvelagt onsdag og det var så det, nogle af de motiver er simpelthen for svære..

Over all synes jeg selv er det er gået fint, mål for den kommende uge bliver så at løbe en tur, sover (endu) bedre, drikke mere vand ovre i skolen og se om jeg kan få tid til et karbad (eller bare et afslappende brusebad). Har i nogle mål for den kommende uge? Eller måske lidt mål for måneden nu hvor at det er den første februar? Jeg glæder mig i hvert fald til den kommende måned, vinterferie og Valentines dag (ikke noget jeg går forfærdelig meget op i, men Ditte og jeg har da vores traditioner). Og så er det jo også sidste vintermåned hvilket heldigvis betyder at foråret og lysere/varmere tider er på vej- iih!

Jeg vil smutte tilbage til netflix og mine venner (altså de 6 fra New York naturligvis), hav en rigtig god aften. Knus.

4 kommentarer :

 1. Super fedt indlæg og super fed collage

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Jeg ønsker opskrift ja! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal prøve at fremtrylle noget i løbet af vinterferien:)

   Slet

Back to Top