onsdag den 10. februar 2016

9 Hurtige Om Mig

Hej piger! Jeg bringer jer denne onsdag aften 9 facts om mig selv, da jeg følte at det var ved at være et stykke tid siden sidst! Selv synes jeg er det er super sjovt og hyggeligt at finde ud af små interessante facts om andre bloggen, så er det lidt ligesom at man kender dem en anelse bedre bagefter haha!

1) Jeg kan rigtig godt lide at høre radio, i sær p3 om morgenen. Jeg bruger app'en mytuner radio som er gratis i app store.

2) Jeg kan ikke fordrage fennikel, grønkål, koriander, persille og grapefrugt. Til gengæld er jeg vild med stort set alle frugter (lige bortset fra den sidstnævnte naturligvis).

3) Jeg har meget svært ved at koncentrere mig om det samme emne i længere tid (bare se på mig under projekt ugerne).

4) Jeg er 60/40 tomboy og girlygirl, og så er jeg egentligt slet ikke så piget vil jeg mene.

5) Jeg kunne godt tænke mig at prøve at leve i en storby i udlandet i et år eller to. Meget gerne, New york, Chicago, London eller lign. Måske endda bare Stockholm hvis andet ikke er muligt

6) Jeg skal på efterskole efter niende, så i skoleåret 17/18. Hvad for en må i vente og se;)

7) Jeg elsker at handle og læse tilbudsaviser, så meget at jeg faktisk får Nettos sendt på mail. Jeg kan jo ikke gå glip af tilbud der kun gælder torsdag og fredag- slet ikke når skolen ligger lige ved siden af. Desuden er noget af det jeg ser allermest frem til hver måned, at se hvilke måneds tilbud der er haha.

8) Jeg kan godt lide at tænke jeg er meget organiseret, men det tror jeg sådan set slet ikke jeg er.

9) Jeg glæder mig til vinterferie (men hvem gør ikke det?).

Det var alt for i aften, nu vil jeg smutte ud og spiser amagergryder (veganer style) med ris til, som den ægte amagerkaner jeg er;)
Rigtig god aften allesammen!

5 kommentarer :

 1. Er det måske NÅE, du har valgt? Synes, at jeg så dig derude til efterskolernes dag..?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps (shh, ik sig det til andre det en hemmelighed haha). Jeg så også dig et par gange, men var ikke sikker på om jeg skulle sige hej da du jo både viste rundt og havde travlt med at catche op med efterskolevennerne:)

   Slet
  2. Ej, du skulle da bare have sagt hej!

   Slet
 2. super fedt indlæg

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet

Back to Top