søndag den 28. februar 2016

H&M Favoritter + Rabatkode

H&M favorites

Halløj halløj allesammen! Jeg tjekker lynhurtigt ind for at fortælle jer at i, i dag (og kun i dag) kan spare 10% og fragten på jeres ordre på H&M. Jaja jeg ved godt at 10% ikke er den vildeste rabat, men der er alligevel lidt penge at spare specielt når fragten også er hævet fra (for det er de færreste der rent faktisk orker at tage ud i en fysisk butik søndag eftermiddag tænker jeg). Alt i skal gøre er at bruge koden 3293 ved check ud og det gælder altså både for damer, herre, børn og home. Dog tænker jeg at koden ikke virker på allerede nedsatte vare da de aldrig gør det;). Jeg har selv tænkt mig at klikke dette mega nice banan-net hjem lige om 2 min, da mit veganer hjerte simpelthen ikke kan sige nej til det. Og jeg kan jo bruge det til både mit idrætstøj, når jeg handler, når jeg overnatter hos en veninde osv. Win win!

Rigtig god shoppelyst allesammen! kram.

2 kommentarer :

 1. Alle disse items er super fine!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er helt enig, H&M er ikke det værste;)

   Slet

Back to Top