søndag den 7. februar 2016

16 Essentials Til Den Perfekte Søndag
Hej piger. Sidste dag på ugen, nogen elsker den og andre vil helst bare ignorere faktummet at det er mandag igen i morgen. Jeg tror sådan set bare det kommer lidt an på hvem man er, og om man nyder det man bruger sin tid på. Selv er søndag jo ikke min yndlingsdag, men det er heller ikke den værste. Jeg skal bruge dagen på at lave invitationer til min konfirmation, fuldende min ønskeliste, pakke min taske til i morgen, finder nogle idéer til aftensmaden den kommende uge og så kunne jeg rigtig godt tænke mig at lave lidt HIIT full body træning (med fokus på ben). Så vi får se hvor godt vi når det hele. Jeg har i hvertfald samlet en lille liste her til jer, med nogle af de ting jeg godt kan lide at have omkring mig på en søndag.

1) Sweatpants eller pyjamas shorts, jeans er ikke en ting om søndagen
2) Og dertil et par sutsko eller hyggestrømper. De strømper jeg har på er fra H&M i London, men jeg har fundet 3 par der minder om på den nedenstående collage der lige ret godt
3) Et blødt tæppe, jeg ved ikke hvad jeg skulle gøre mit Lotus tæppe fra jysk af!
4) Pudder, godt med pudder
5) Og naturligvis en seng dertil
6) Et abonnement på enten Netflix, viaplay eller lignende
7) En varm drik, jeg er vild med kaffe og earl grey te. Begge to med sukker
8) En god ansigtsmaske
9) En sød hund at kæle med
10) Opskriften på lækre pandekager
11) Stearinlys
12) Et par gode gå sko, så du kan komme ud og få lidt frisk luft i løbet af dagen
13) En notesbog til at skrive planer ned for den kommende uge
14) En god playliste
15) Snacks
16) En badekåbe, jeg har haft min i sådan ca. 4-5 år og den er mit kæreste eje!


Sunday

Det var alt for idag, jeg vil gå tilbage til den der ønskeliste. Det er ikke helt nemt, jeg vil jo gerne have at der ønsker nok men der skal heller ikke være for meget på den. God søndag!

2 kommentarer :

  1. Super fedt indlæg og ej hvor ser dine sokker bare hyggelige ud
    hav en dejlig dag

    lifestylexblogger.blogspot.dk

    SvarSlet
  2. Mange tak, de kan du tro de er!

    SvarSlet

Back to Top