torsdag den 25. februar 2016

8 Af De Ting der irriterer mig med offentlig transport

Et billede af Fnugs fra inden hun blev klippet, da jeg har ingen andre billeder lige pt.

Siden skolen startede igen efter vinterferien har der været en anelse stille, af flere grunde. Den største grund må dog nok være at jeg de første 4 dage har været på brobygning. Og selvom vi har fået tidligt fri alle dagene har jeg altså stadigvæk stået op klokken 5 hver morgen og skulle ud af døren senest klokken 7- og det bliver man træt af når man er vant til at stå op klokken 6. Når jeg så er kommet hjem efter en krig med offentlig transport, er det eneste jeg har haft overskud til været hurtig træning og herefter har jeg ligget på langs med Netflix. Helt i orden i med mig.

Apropos offentlig transport, så er det noget jeg i løbet af de sidste par dage har stiftet mig et rigtig godt bekendtskab med, i hvertfald i morgen og den tidlige eftermiddagstrafik. Og jeg har lagt mærke til et par ting som irriterer mig en anelse. Så jeg tænkte at jeg ville samle en lille liste med 8 af de ting der går mig på nerverne med bus og metro- og tog for den sags skyld, men dem kører jeg aldrig med;)

Det her er min egen mening og jeg ønsker ikke at såre nogles føelse naturligvis.

1) Folk der enten sætter sig på den yderste plads i bussen når sædet ved siden af er tomt, eller dem som bruger det andet sæde til at stille sin taske på. Specielt når der ikke er flere pladser i bussen til os som kommer ind, altså gør nu plads for fan.

2) Folk der lytter til musik så højt at det står ud af høretelefonerne på dem, så alle på stedet får en dejlig privat koncert med en (vanvittig dårlig) rap sang.

3) At dit telefonopkald er så vigtigt at alle i metroen skal lukkes med ind i samtalen, vi er altså pænt ligeglade så snak nu bare lidt lavere. Her tænker jeg faktisk lidt på én bestemt person (som jeg ved læser med).

4) Når en gruppe (som regel) unge mennesker kommer ind og skråler op og fylder det hele. Hver gang jeg er ude og køre med offentlig transport med pigerne fra klassen, så ser jeg altid mig selv som moren af gruppen der tysser når det bliver lidt for højt da jeg ved jeg ikke er den eneste der bliver træt af larmen.

5) At busserne altid er forsinkede når jeg har allermest travlt.

6) Eller når det er hundekoldt.

7) Uhøflige buschauffører, altså dem der hverken smiler til dig, siger hej eller bare er negative i det på en anden måde. Undskyld har jeg gjort noget forkert ved at stige ind i denne bus, checke ind og lige hurtigt smile til dig? Jeg forventer naturligvis ikke at alle chauførende i hele Danmark tager imod mig med et kæmpe smil og en varm velkomst, men det ville alligevel være rart med en smule anerkendelse. Eller hvad?

8) Når der kommer en hel børnehave ind i bussen og de simpelthen ikke kan finde ud af at tie stille. Jaja jeg ved godt at de bare er børn og det muligvis er meget at forlange, men pædagogerne må meget gerne fortælle dem reglerne for at køre i bus inden de stiger om på.

Det var så en lille opsummering af nogle af de ting som irritere mig allermest ved offentlig transport. Kunne i nikke ja til nogle af tingene, eller måske kan i supplere med lidt flere punkter til listen?

Rigtig god torsdag eftermiddag allesammen, nu vil jeg træne lidt overkrop (ja den er god nok jeg er endelig tilbage med fuld fart på og masser af motivation) og derefter skal jeg have mig en snack haha. Kram.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top