mandag den 29. februar 2016

Spring Bucket ListHej piger! Nyder i jeres ekstra dag? Jeg synes i hvert fald at det er meget fedt at have en ekstra dag man lige kan smide et blogindlæg ind, eller har denne dag vel ikke den store betydning vil jeg mene;) Men det betyder jo også at når vi alle sammen står op i morgen, så siger kalenderen marts og det er lig med forår. Rent temperaturmæssigt vil der jo ikke være den store forskel (kan se at jeg skal cykle i skole i 0 °C i morgen), men stemningsmæssigt er jeg 100 på at jeg vil føle mig meget friskere! 

Forår er min yndlings årstid, af flere årsager: Solen begynder at stå tidligere op og senere ned, vintergækker og påskeliljer dukker op over det hele, og det sammen gælder mirabella træerne, jeg er ikke vild med varmt-varmt vejr så temperaturen i maj er lige mig og så har jeg af en eller anden grund en hel masse planer om foråret. Specielt i år.

Jeg vil nu dele min forårs bucket list med jer alle, i kan se sidste års liste lige her, og hvordan det gik kan i se her.

1) "Vinter"bade. Gåseøjne eftersom at det ikke kan kaldes vinterbadning i marts måned, men når vandet stadigvæk er minusgrader, så tillader jeg mig altså at kalde det vinterbadning.

2) Gå en laaang powerwalk på fælleden. Meget gerne omkring de 10 kilometer.

3) Spise brunch på 42Raw. Eller frokost. Eller snack. Eller... Altså ærlig talt er jeg lidt ligeglad med hvad det er jeg spiser/drikker derfra, bare at jeg endelig får prøvet det!

4) Holde diverse tøseweekender og aftner.

5) Så min egen kaktus. Jeg fik nogle frø i julegave af Ditte, og jeg føler at det er på tide at jeg får sat gang i den produktion.

6) Forberede alting til min konfirmation. Mere om det her.

7) Besøge Bispebjerg kirkegård. Med alle de fine kirsebær træer.

8) Gå en tur i biografen og se enten Room, The danish girl eller Daddys home. Jeg har ikke været i biografen siden december da jeg så Hunger games, og jeg har virkelig brug for en aften i en mørk sal med stole der giver dig ondt i ryggen. Alt for en god film, ik?

9) Spring cleane alting. Computer, tøj, sko, nips og naps, papirer og meget mere.

10) Køre en tur, på rulleskøjter. Sindsyg god bentræning du kan mærke flere dage efter. Også er det jo også en god social ting man kan lave med vennerne:)

11) Høre den guddommelige Adele live. Forum, d. 3 maj klokken 19.30. I'm there (og jeg glæder mig meget)

12) Blive konfirmeret. Meget muligvis det allermest spændende punkt på hele denne liste.

13) Og derefter står den på både lyserød søndag og blå mandag. Jeg får da nok at se til de 3 dage.

14) Spille et godt, gammelt og klassisk spil kongespil. Plejer vi som regel at gøre til påskefrokost, og ellers får vi noget at lave i frikvarteret;)

Det var så et kig på alle mine planer dette forår, overall er jeg helt vanvittig spændt og kan slet ikke vente med at komme i gang med alle tingene! Hvad er jeres forårsplaner? Noget spændende? Rigtig god aften, knus.


Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top