søndag den 31. januar 2016

Closet Cravings - Winter 2016

Closet Cravings - Winter
Det kan godt være at der kun er 1 måned tilbage af vinteren (wuhuu), men jeg synes alligevel ikke at i burde snydes for en lille hurtig omgang closet cravings. Jeg ved ikke helt hvad der går af mig men her de sidste par gange hvor at jeg har skulle lave disse indlæg, har jeg været helt tom for inspiration. Det kan skyldes at jeg går igennem en meget lang periode hvor at jeg prøver at finde ud af min egen stil, hvad jeg kan lide og hvad jeg skal have ud af klædeskabet. Men jeg har i hvertfald fået skrabet 3 outfits sammen til jer, med nogle items jeg selv synes er rigtig lækre!

Om vinteren går jeg mest op i at være tilpas og varmt klædt på frem for at ligne en model fra catwalken til de store mærkers vintermode shows. Derfor ser man mig oftest i løse bukser, t-shirt med cardigan (da min temperatur svinger alt for meget til en tyk sweater). Og så kan i næsten også være sikre på at den top/bh jeg på indenunder med garanti er uden bøjle i- comfort first!

Hvad siger i til outfitsne? Gav det lidt inspiration til en sidst-på-vinteren outfit? God søndag.

LÆS NU: Det Skal Du Lave Denne Søndag: 14 Tips

3 kommentarer :

 1. Super fede ting er især helt vild med jakken

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Synes jeg også, den ville aldrig dog aldrig se godt ud på sådan en som mig;)

   Slet
 2. Er vild med jakken, den er jo super fin!
  Sunny | http://www.kevinluo.dk

  SvarSlet

Back to Top