torsdag den 5. maj 2016

Adele Koncert I Forum

I tirsdags var jeg sammen med ti tusinde andre mennesker inde og se Adele i Forum, og lad mig starte med at sige at det nok var den bedste koncert jeg nogensinde har været til (ellers må det være den anden bedste, jeg kan jo ikke bare skubbe 1D længere ned). Hvis man ser bort fra at der var sådan ca. 40 grader varmt inde i rummet, så var det en rigtig god oplevelse. Hun lyder helt igennem fantastisk live, man skulle næsten tro at det var playback! Det kan jeg så lige så godt fortælle jer at det ikke var, da hun klokkede i teksten til sidst og bad om at starte forfra haha.

Hun snakker og snakker og det er simpelthen så hyggeligt synes jeg, og det er ellers det anmelderne har givet dårlig kritik på, men dem skal man jo aldrig lytte til;) Hun havde også flere gange folk oppe på scenen, og en af gangene fandt der endda et lille frieri til stede. 6 stjerner herfra.

Hvordan går det ellers med jer? Nyder i fridagen, jeg er jo så heldig at have hele 5 dages fri med både helligdage og blå mandag. Skønt, lige hvad jeg havde brug for! Var nogle af jer inde og se Adele i tirsdags, eller måske i havde fornøjelsen af at se hende i Herning i går? Knus, vi ses nok ikke før på søndag efter min konfirmation, ønsk mig held og lykke!

2 kommentarer :

 1. ville vildt gerne have haft biletter men nåede det ikke, dine billeder er super gode
  håber du har en super dag :)

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, jeg havde en dejlig dag!

   Slet

Back to Top