søndag den 1. maj 2016

April 2016 | Monthly Recap


I april måned har jeg: taget "1 måned til konfi" selfies, været ude og stå på ruller med Sara og Olivia, Været ramt af sygdom,  fejret fars fødselsdag, med aftensmad et par dage senere på Papirøen (fik en monster god dürum rulle btw), nydt en fin solnedgang ud over Christianshavn, været en tur på Bispebjerg Kirkegård, fejret Laura ved hendes konfirmation.

April måned var en rigtig god måned, fyldt med ting og sager jeg fik tiden til at gå med. Jeg har været meget ude at huset, meget ude og se nogle nye ting og steder. Og udover de ting i ser på collagen har jeg også været til Andreas konfirmation, været diverse ture i Fields, DIY'et for sygt med konfi ting og meget andet.

Nu har ramt maj måned, min yndlingsmåned. Og jeg skal love for at jeg får meget at se til! Næste uge står på retning af bryn og lash extensions (jaja min feminine side kommer frem), generel prøve i kirken, Adele koncert, en tur forbi skrædderen og hente outfittet, konfirmation og lyserød søndag. Tør godt sige at de her bliver året bedste og travleste uge haha. Men jeg glæder mig, rigtig rigtig meget.
Hvad har i fået tiden til at gå med i april? Og har i nogle spændende planer for maj? Kram

SE MINE TIDLIGERE MONTHLY RECAPS LIGE HER

2 kommentarer :

 1. Super fed ide og billeder
  blomstertræerne er så pæne

  håber du har en skøn dag
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak:)
   Ja de er så skønne at kigge på denne tid på året, bare man havde sådan nogle derhjemme i baghaven!

   Slet

Back to Top