søndag den 15. maj 2016

Just Ordered: Spring Clothes + Rabatkode Til NellyVi har i denne weekend haft pinse loppemarked på vores vej og jeg har i den anledning fået tjent lidt penge, og da jeg var i mangel på sommertøj blev lidt af min eftermiddag brugt på Zalando og Nelly. Et par sorte bukser manglede jeg, buksedragten var fin og jeg har ingen shorts jeg kan lide eller passe, derfor fik jeg altså bestilt lidt hjem. 

Desuden så har Nelly en rabatkode kørende lige nu hvor at du kan få 20% på hele dit køb, og der er ikke nogen mindstepris på 700,- eller noget naturligvis. Koden hedder "WEEKENDVIBES" og jeg vil stærkt anbefale at i gør brug af den. Den er gyldig resten af dagen forresten.

Lige nu chiller jeg hjemme hos Ditte og det vil jeg også gøre den næste halve time inden jeg smutter hjem igen, super afslappet søndag, men det er jo også tilladt når vejret er som det er. Faktisk var jeg ude på en kort løbetur i morges da regnen var allerværst, men det var nu meget sjovt haha. Fortsat god eftermiddag alle sammen, kram.

4 kommentarer :

 1. Playsuitet er virkelig fint!

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er så fin, kunne slet ikke stå for den! Specielt med 20% rabat:))

   Slet
 2. Er helt vildt med blomster shortsene
  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg syntes også at de var meget sommerlige:)

   Slet

Back to Top