torsdag den 19. maj 2016

Beach Essentials 2016

Beachwear 2016 pt. 2
Beachwear 2016 pt. 1
Beachwear 2016 pt. 3

Klik på genstande for links

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, i hvert fald hvis vi tager et kig på kalenderen. Derfor har jeg samlet en masse forskellige bikinier og badedragter samt andre strand essentials som jeg går og drømmer om at eje her når vejret for alvor bliver sommerligt igen. Jeg er specielt vild med alle de fine modeller H&M har i år, og har et rigtig godt øje til den lyserøde med mønsteret og blonde detaljerne oppe i højre hjørne. Også den lækre sag fra Topshop ved siden af med palmerne på ville jeg elske at være iført når jeg hopper i bølgerne på Bornholm.

De hvide cover ups er også på listen med ting jeg mangler til sommer, da jeg tænker at de vil være rigtig rare at have efter en lang dag i solen. Og til sidst mangler jeg et par sandaler, tror faktisk bare at jeg ender med noget ala dem her, rimelig simpelt.

Jeg har i dag haft min sidste terminsprøve, denne gang stod den på fransk. Det gik virkelig ikke godt, både fordi jeg er rigtig dårlig til fransk men også fordi at jeg bare havde det rigtig skidt. Så er det jo godt at det blot er fransk og det ikke betyder noget for mig;)

Hvad er jeres yndlings "essential" fra ovenstående collager? Og har i fundet dette års strand outfit endnu? Jeg skal i hvertfald købe de sidste små ting jeg manglede når pengene kommer næste måned:) Kæmpe kram herfra.

LÆS NU: ALLE MINE SOMMER INDLÆG

2 kommentarer :

  1. Super fine ting er helt vild med haiti bikini overtoppen i sort den er vildt fed
    Håber du har en skøn dag

    lifestylexblogger.blogspot.dk

    SvarSlet

Back to Top