søndag den 22. maj 2016

Summery Sunday Tunes

Det er (snart) sommer, det er sol og det søndag! Den sang er vist et meget godt soundtrack til sådan en dag som i dag. Jeg kan godt stå frem og sige at jeg har ikke rigtig har brugt så meget tid udenfor i dag, udover da jeg spiste frokost. Men for at være helt ærlig er jeg bare ikke særlig god til det der med at være udenfor hvis ikke jeg har noget at tage mig til. Jeg kan ikke se skærmen uden for, jeg kan ikke træne da jeg stadigvæk er halvsløj med feber og sådan og det betyder så også at jeg heller ikke kan være sammen med venner eller tage nogle spændende steder hen lige nu (kunne virkelig godt bruge en dukkert).

Men vejret ser ud til at holde, så jeg ser frem til næste uge hvor at vi endelig kan spise frokost udenfor igen og hvor at jeg forhåbentligt kan være sammen med pigerne efter skole. Jeg har heldigvis weekendplaner i næste uge, hvor at den står på fødselsdag og powerwalk så der får jeg i hvertfald også nydt det gode vejr.

Nedenfor har jeg listet nogle af mine favorit sange her for tiden, der også får mig i sommerstemning. Der er blandede vilde og chill sange, så der skulle meget gerne være lidt for alle:) I må have en fortsat rigtig dejlig søndag alle sammen, kram.

2 kommentarer :

 1. Sikke dog nogle lækre billeder! Man bliver nærmest helt fortryllet - gid at hver dag i Danmark kunne minde bare en smule om det ;-)

  Træls, at du stadigvæk skal ligge med feder... Jeg har været udenfor de sidste mange par dage, da jeg er begyndt på et løbeprogram - det er pludselig svært at stoppe igen :-)

  Jeg har desværre ikke ret meget tid til veninde-aftaler og hyggeweekender... Arbejde og eksaminer sluger al min tid...

  Håber du har haft en dejlig søndag!
  - Karoline
  http://www.karolinehaugaard.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karoline:)

   Jeg må så sige at jeg er meget tilfreds med Danmarks vejr, vi har jo lidt af det hele. Er ikke så god til varme, elsker regnvejr, men sommeren er også meget rar når nu den er her!

   Det er rigtig øv ja heldigvis er jeg på benene igen nu, og hvor lyder det godt med det løbeprogram! Jeg ved at du jo har haft nogle forhindringer det sidste års tid, elsker selv følelsen af at komme igang igen- det er svært at stoppe det har du helt ret i!

   Det lyder ikke så sjovt, heldigvis er det hele jo snart overstået, har du egentligt ikke sidste skoledag lige om snart? Med kostume og det hele;) Og arbejde er jo ikke det værste, så kan man altid forkæle sig selv lidt bagefter med de penge man har arbejdet hårdt for, hvis du altså ikke går og sparer op haha.

   Altid skønt at høre fra dig, rigtig god uge herfra! Knus:)

   Slet

Back to Top