søndag den 8. maj 2016

Så Blev Jeg Konfirmeret

I går blev jeg endelig konfirmeret, hold nu op hvor havde jeg bare ventet længe på den dag. Ikke kun fra da jeg fik datoen af vide men lige siden jeg var en lille pige! Jeg havde en skøn dag i selskab med mine venner og familie og vil gøre alt for at opleve dagen igen.

I løbet af ugen vil der komme et rigtigt indlæg fyldt med billeder fra dagen af, både af mig selv, bordpynten, maden osv. Og så kunne jeg godt tænke mig at høre om i måske ville være interesserede i en video hvor at jeg snakker lidt om min konfirmation? I ved med hvordan dagen forløb, hvor mit outfit er fra, de indslag der var, måske lidt gaver og sådan noget? For jeg vil rigtig gerne lave sådan en hvis det er noget der skulle være interesse for:)

Jeg vil smutte ud i køkkenet og lave noget mad jeg kan tage med til fest her om en time hvor den står på lyserød søndag, for at være helt ærlig så er det det sidste jeg orker lige nu. Er helt smadret, og jeg holdte jo ikke engang fest hele natten lang haha. I må have jer en rigtig dejlig fortsat god søndag, knus.

TJEK MIN INSTAGRAM HER HVOR AT DER OGSÅ ER LIDT BILLEDER AT FINDE

6 kommentarer :

 1. Vil gerne se en video :)

  Hvad er lyserød søndag?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg skal se på det i løbet af ugen, synes også selv at det kunne være meget interessant:)

   Det vidste jeg heller ikke før en gang i oktobers, men det er åbentbart noget nogle vælger at gøre hvis de altså ikke bliver konfirmeret om søndagen. Så holder man fest der for man kan jo alligevel ikke gøre det blå mandag, eller det er i hvertfald ikke så smart når man skal i skole den næste dag;)

   Slet
 2. din kjole ser vildt sød ud:)
  håber du havde en fantastisk dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Hvor er du bare fin! Håber din dag var skøn :)

  www.frederikkes.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak, jeg havde en rigtig skøn dag:)

   Slet

Back to Top