lørdag den 14. maj 2016

Welcome To The Family
Se lige en lækker sag jeg fik med mig hjem i dag! Jeg har længe haft et ønske om at have et spejlrefleks der både kunne filme og tage billeder, og det kan mit nye her. Før det har jeg altid skulle holde styr på to kameraer, et lille Sony RX100 til at filme med og mit store Nikon D70 til at tage billeder. I kan vist godt selv regne ud at det ikke er det mest praktiske når man er ude og rejse f.eks.

Jeg er sikker på at det her virkelig sætter gang i motivationen ang. det at lave videoer, som er noget jeg rigtig godt kan lide at gøre og har en fortid med. Faktisk filmede jeg nogle videoer her forleden (dog med Sony'et) ang. min konfirmation, så når jeg lige får tid til det bliver de redigerede og lagt op til jer:)

Nu glæder jeg mig bare til at det nye her bliver færdig opladt og kortet bliver ordnet så jeg kan komme i gang med at teste det af, det skal nok sætte fut i blogningen! Jeg købte forresten også en gorillapod som også kommer til at hjælpe lidt med videoerne, var der nogle der sagde timelapse? Og så fik jeg jo også en lille baby drone i gave i lørdags, bare kald mig Casey Neistat haha! Rigtig mange knus, og fortsat god weekend til jer alle.

FØLG MED PÅ MIN INSTAGRAM LIGE HER

2 kommentarer :

 1. Super fedt, glæder mig til at se videoerne :)
  Håber du har en skøn dag

  lifestylexblogger.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg glæder mig til at komme i gang:)

   Slet

Back to Top