fredag den 18. november 2016

6 Film Du Skal Se På Netflix I Aften


Så blev det fredag, og den bruger de fleste som regel i sofaen, med fredags slik og en god film (med mindre man altså er helt vild og tager i byen;)). Jeg giver jer derfor i dag 6 film der kan ses på Netflix, som jeg varmt vil anbefale at i tager et kig på. Rigtig god fornøjelse!

Yes Man, 2008. IMDb score: 6,8
Komedie med Jim Carrey som hovedrolle, der virkelig giver dig lyst til bare at sige ja til livet. Er jeg forresten den eneste der tænker hvad der mon ville ske, hvis man gjorde det? Tænker at det næppe kan gå lige så vildt for sig, som det gjorde for Carl her i filmen


Easy A, 2010. IMDb score: 7,1
Denne film kender de fleste, med god grund. Emma stone er så god her (men hvornår er hun ikke det?), og filmen er klart et kig værd for alle der har brug for et humør boost.


Get Hard, 2015. IMDb score: 6,1
Kevin Hart og Will Ferrell, så er stemningen ligesom sat. James skal i fængsel og får derfor hjælp fra Darnell, som giver ham tips til hvordan han overlever derinde.


What happens in Vegas, 2008. IMDb score: 6,1
Det lykkedes ikke blogger at finde en trailer til denne film, så vi må nøjes med billede. Jeg tænker at det nok heller ikke gør så meget, da dette også er en film som de fleste har set. Cameron Diaz og Ashton Kutcher spiller to meget modsatte unge mennesker, der efter en vild nat i Vegas ender op i en situation, er tvunget til at gøre noget i mod deres vilje.


The way way back, 2013. IMDb score: 7,4
Denne film har jeg faktisk ikke set, men den er på min liste og har fået rimelig gode anmeldelser, af hvad jeg har læst mig frem til. Virker til at være en rigtig sjov og sød film, så måske den skulle ses i aften?


The lovely bones, 2009. IMDb score: 6,7
Vi slutter af med en film ret så anderledes, end nogle af de andre film på denne liste. Dette er nemlig en meget mørk og twisted drama film, som jeg ikke kan forstå at jeg ikke havde set før i går aftes. For at være helt ærlig så har jeg stadigvæk en halv times tid tilbage af den, men den første del af filmen var bare så god at jeg ikke kunne lade være med dele den med jer. Virkelig et must for alle der er vild med lidt drama, og lidt Mark Wahlberg;)


Det var alt for denne liste, skal i så se film i aften? Jeg regner selv med at bruge min fredag aften oppe i Fitness World, sammen med smith maskinen og nogle cable kickbacks. Det bliver nok også til lidt Netflix på løbebåndet eller på stairmasteren.

Rigtig god fredag, og rigtig god weekend til jer alle. Kram.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top