lørdag den 19. november 2016

Søstrene Grene Julekollektion 2016-Ikke en juleting, men helt sikkert noget jeg skal have hjem til værelset-

To ting jeg elsker er Søstrene Grene og jul, derfor er der intet bedre for mig end når jeg kan se julevarerne rulle ind i deres butikker. Jeg har ikke været inde og få fat på nogle af deres ting i år endnu, for når jeg har været i nærheden har der enten været proppet op med mennesker, eller jeg har haft en skoletaske på ryggen der har vejet 10 kg. Men jeg har dog fået fingrene i deres katalog, og hold nu op hvor er der mange fine sager (surprise, surprise). Jeg skal derind snarest og måske jeg bliver nødt til at have en hjælper med mig, bare en der sørger for at jeg ikke bruger flere penge end nødvendigt..

I år bliver mit juletema nordisk, minimalistisk og sølv, hvilket godt kunne gå hen og blive lidt af en udfordring, eftersom at det meste af min julepynt er rosegold. Jeg er sikker på at jeg nok skal komme på nogle gode idéer , og i skal selvfølgelig få lov at se se hvad jeg ender op med.

Hvad med jer, har i været inde i Søstrene grene for nyligt? Eller holder i jer væk derfra, af frygt for at bruge en større mængde penge end forventet? Jeg skal i hvertfald forbi indenfor den næste uges tid! Rigtig dejlig lørdag til jer alle.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top