søndag den 20. november 2016

På Jagt Efter: Suedette Støvler

På jagt efter: Suedette boots
For at være helt ærlig så er jeg en anelse træt af at kigge på støvler, efter at have brugt et godt stykke tid på ovenstående collage. Efter en times tid begynder de alle sammen og ligne hinanden, og så er det egentligt ikke så interessant længere alligevel. Men altså, ankelstøvler i imiteret ruskind er hvad jeg går og kigger efter her for tiden, dog regner jeg ikke med at det er noget jeg får købt før det nye år. Mit budget her for tiden ser nemlig ikke for godt ud, i forhold til at jeg skal købe julegaver lige om snart. Jeg skal vist også se og få skrevet en jobansøgning, så jeg kan tjene lidt ekstra penge..

Det var et sidespring! Ankelstøvler i imiteret ruskind, jeg har fundet et hav af dem og smækket dem op på en collage for at skabe overblik. Selv er jeg mest til dem med en lidt lavere hæl, og ville nok aldrig begive mig ud i et par som nummer 3 på første række. Jeg er specielt vild med dem fra New Look med remmen rundt omkring, dem fra Asos med kæden bag på og dem fra Asos med sølv hælen. 

Hvad med jer, har i en favorit på collagen? Eller er støvler som disse ikke lige jeres stil? Lige meget hvad så ønsker jeg jer en dejlig søndag, kram fra mig.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top