mandag den 21. november 2016

Mandags Opture & Nedture
Nedture:

Min hoste er fast besluttet på at blive hos mig forevigt, jeg savner sammenhængende søvn.

Min hoste har også inviteret to venner på besøg, halløj hovedpine og næse der konstant stopper til. Nej jeg har ikke plads til jer i mit live lige pt. (eller nogensinde for den sags skyld).

Jeg har mistet min ene vante der kan bruges til mobiltelefonen, jeg nægter at købe et nyt par. 30,- er mange penge. Jeg klipper bare et hul i pegefingeren på en anden vante.

Jeg kan ikke finde min yndlings trænings underbukser, jeg sværger vaskemaskinen har spist dem.

Casey Neistat stopper med at vlogge. Det er satme den værste her på listen.

Opture:

Der er kommet julelys på mit og mange andres huse, det hjælper altså en hel del med humøret og energiniveauet i disse mørke, korte dage.

De nye Gilmore Girls afsnit udkommer på Netflix lige om lidt, og ja jeg har tænkt mig at se dem alle i et langt strejf hvis muligt. Jeg har ikke engang fået set alle de originale sæsoner, da jeg først begyndte for et par måneder siden. Det skal ikke stoppe mig.

Det er første advent på søndag. Need I say more?

Jeg har fået ti i min biologi prøve, og jeg har ingen idé om hvordan.

Victoria er startet i Fitness World, så nu har jeg igen en jeg kan tæske igennem deroppe. Altså ikke bogstavelig talt, bare roligt så voldsom er jeg heller ikke. Jeg håber i hvertfald ikke, at jeg får skræmt hende væk alt for hurtigt.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top