søndag den 18. december 2016

4. advent Og En Vinder

Så  blev det da sørme også 4. advent, hold da op. De her uger er bare fløjet afsted, og det at der kun er 6 dage til juleaften virker en anelse surrealistisk. Der bliver lige så stille tikket punkter af fra min bucket liste, og jeg er ved at have styr på en del af de ting der stressede mig helt ud for bare en uge siden. Jeg mangler stadigvæk en del gaver, men nu har jeg i det mindste nogenlunde styr på hvad jeg skal købe.

Nu glæder jeg mig bare til juleferie, og tænker at den kommende uge kommer til at føles meget lang. Ser bare frem til torsdag hvor jeg kan gå fra skolen kl. 13, for så ikke at komme tilbage dertil før 2017. Mit sidste (halve) år i folkeskolen, det er helt skørt at tænke på haha.

Jeg skriver ikke kun dette indlæg for at snakke om trang til juleferie, for det er jo som sagt advent hvilket betyder giveaway, eller hvad? For nej der kommer ingen giveaway i dag, i stedet kan i se frem til en på lørdag d. 24. Jeg har nemlig ikke været hurtig nok, og har derfor ikke fået gjort en giveaway klar til jer i dag. Beklager meget, men en juleaftens-giveaway er trods alt heller ikke så slem vel?

Selvom der ikke kommer nogen konkurrence i dag, betyder det jo ikke, at vi ikke skal trække en vinder af sidste uges giveaway. Så jeg kan med glæde meddele at den heldige person der skal have sendt en plakat hjem til dem er: Anne-Marie Andersen! Stort tillykke, jeg får lige sendt en mail til dig.

Og til alle jer andre som ikke var så heldige at vinde (gid man kunne give gaver til alle), i kan se frem til en ny konkurrence d. 24. Rigtig glædelig 4. søndag i advent. Kram herfra.

2 kommentarer :

 1. Tusind tusind tak Isa. Ih hvor jeg glæder mig.

  Rigtig glædelig jul og kram herfra

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var da så lidt, og glædelig jul til dig også!

   Slet

Back to Top