torsdag den 1. december 2016

November 2016 | Monthly Recap
I november måned har jeg: Throwbacket til cafebesøg, Haft en hyggelig eftermiddag i Dragør, Klaget over lygtepælen foran D'angleterre, Postet billede af den der morgenhimmel (og jeg hader lidt mig selv for det), Syge-hygget med Fnugs, Tændt det første lys i min adventsstage.

Og voila, så blev det sørme december! Jeg har sagt det så mange gange dette år, men jeg forstår vitterligt ikke hvor hurtigt 2016 er gået. Jeg synes ikke det er så længe siden jeg gik en tur på Bispebjerg, og det er næsten som om det var i går at jeg var på Bornholm. Men nu er vi altså gået ind i, hvad mange vil mene er årets hyggeligste måned/tid, og jeg er helt enig.

Jeg ser frem til en måned uden alt for meget stress, hvor at jeg forhåbentligt bare kan tage den med ro, og nå de ting som jeg nu når. Jeg ser specielt meget frem til at få pyntet op og få et grimt juletræ ind på værelset, se Ludvig og julemanden (springer den på DR1 over), pakke en masse gaver ind og se en masse julefilm. Jeg er mega jule-idiot haha. Må i alle få en skøn december! Knus.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top