fredag den 16. december 2016

Verdens Bedste Dadelkugler
Måske overdriver titlen, måske gør den ikke. Det er vel egentligt op til en selv at vurdere, men det her er mit indlæg- og jeg siger de er verdens bedste haha! Jeg har linket opskriften her ovenfor, men for at være helt ærlig er det her en af de ting, ligesom som mange andre ting, jeg laver lidt på slum. Først lidt af det ene og så lidt af det andet, det gælder jo bare om at få den rigtige smag og den rigtige konsistens frem;) 

Det eneste jeg har gjort decideret anderledes i år, er at jeg ikke har noget kokosolie i, bare lidt ekstra margarine som dog sagtens kan undlades. De er rimelig nemme og idiotsikre, det eneste man skal huske på er, det gør ikke noget hvis de er lidt klæbrige når man ruller dem, de bliver fastere når de kommer på køl (så smager de jo også bedst).


Imens jeg stadigvæk er her, kan jeg vel godt lige nævne kort at denne uge tydeligvis ikke har været den bedste, hverken hvad gælder bloggen eller mit personlige liv. Den der stress jeg havde nævnt jeg ikke gad have noget at gøre med, har på en eller måde fået sneget sig helt op på mig. Mine tanker flyver rundt, jeg er ukoncentreret i skolen og kan slet ikke holde fokus på den samme ting i mere end 10 min. De er hamrende irriterende, men jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal gøre ved det. "Bare slap lidt af" vil den kloge jo nok sige, og det lyder da også meget nemt (spoiler alert: det er det ikke).

Denne weekend er super tæt pakket, men overraskende nok stresser det mig ikke. Jeg ser faktisk frem til det, da jeg tror det vil blive godt for mig at få tankerne væk fra alt det der kører på mig. Hvis det overhoved gav mening;) Jeg glæder mig ihvertfald til en weekend fyldt med venindehygge, juleshopping, træning og andre ærinder. Rigtig god weekend til jer, og lov mig så at i prøver denne opskrift! Kram

2 kommentarer :

  1. Dejlige dadelkugler, gik jeg kunne række ind og snuppe en håndfuld:-)
    Aften hilsner.

    SvarSlet

Back to Top