søndag den 25. december 2016

Juleaften 2016
På denne (for mit vedkommende) meget stille og rolige første juledag, bringer jeg jer en lille billede spam af billeder, fra gårsdagens juletræ og bord. Jeg havde en stille og rolig juleaften, ikke noget vildt med en masse gæster, blot farmor og farfar. Det betød dog ikke at jeg gik ned på bordpynten, nej tværtimod. Jeg fik sammensat et fint display af gran (sprøjtet med dåse-sne), lærkegrene med kogler, guldpynt og små personlige jødekager.

Den veganske mad jeg indtog var også bare drønlækker, se bare her (selvom det meget muligvis ikke er det smukkeste haha). Jeg fik selvfølgelig også risalamande til dessert, blot med rismælk og sojafløde i stedet for ko versionen;) Gaver var der også mange af, til trods for at vi kun var 6 personer. Så alt i alt var det en meget vellykket dag/aften.

I dag tager vi/jeg den helt med ro, den står på afslapning med film, radio, sofa-tid og alt der hører med dertil. I morgen skal vi til den årlige julefrokost hos Farmor, som så bliver holdt hjemme hos tante og onkel i år. Det ser jeg som altid frem til:)

Jeg håber at i allesammen havde en vidunderlig juleaften, og så må i have jer nogle rigtig rare juledage. Knus herfra.

Ingen kommentarer :

Send en kommentar

Back to Top