søndag den 11. december 2016

Juletræet Med Sin Pynt...

Sølvkugle // Søstrene Grene


Kobber ophæng // Bilka


Guld træ // Søstrene GreneI håb om at komme i lidt mere julestemning, har jeg fået mig et grimt juletræ ind på værelset, som jeg har fået pyntet meget enkelt og minimalistisk. Det hjælper en anelse, men jeg er der alligevel ikke helt endnu. Super ærgerligt, men det er heller ikke noget nyt for mig. Jeg har med vilje valgt et træ der måske ikke er det kønneste, men jeg er bare vild med det lidt nøgne udsende haha. Pynten er jeg heller ikke gået overboard med, og flere af tingene er faktisk også hjemmelavede. Super billigt, simpelt og skandinavisk.

Hvad synes i om mit træ? Er i vilde med det, eller er i egentligt mest til de store, fulde træer? Bare rolig jeg bliver ikke såret, jeg ved godt mit træ ikke er det kønneste haha. Knus.

2 kommentarer :

  1. Synes det er rigtig smukt, ikke for meget pynt og lige til pas, sååååå fint :)

    God mandag <3 http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk

    SvarSlet

Back to Top