tirsdag den 6. december 2016

7 Julede playlister & Album


Her for tiden har jeg det faktisk lidt svært når det kommer til det at være i julestemning. Omgivelserne er bare ikke de rette, jeg har ikke købt en eneste eller pakket nogle gaver ind endnu og så lyttede jeg til så meget julemusik i oktober-november at det er lidt som om jeg bare har misbrugt det. Sidstnævnte skal dog ikke stoppe mig i at dele noget af min yndlings julemusik med jer i dag, hvis nu der skulle sidde nogle derude der ligesom mig har lidt svært med at komme i julehumør. I kan evt. læse det indlæg jeg skrev sidste år, Sådan kommer jeg i julestemning: 15 tips (det kunne være jeg selv skulle kigge det igennem for at blive lidt inspireret). Lad os lytte til lidt musik!Christmas time: Lidt af det hele
Vi starter ud med min egen playliste, som ja har lidt af hvert. Her finder i alt fra Mariah Carey til Glee koret, eller fra Michael Bublé til Celiné Dion. Alle mine favoritter ligger der, og listen varer i skrivende stund 4 timer og 35 min.Crooner Christmas: Slap af ved pejsen eller gå en tur i skoven
Denne har jeg været meget glad for på det seneste, I søndags blev den brugt da jeg var på grankogle jagt alene i skoven, det gav bare den hyggeligste stemning. Der er ikke nogle helt vilde og poppede sange på den liste, bare en masse chill-out sange fra kunstnere såsom Tony Bennett, Josh Groban, Frank Sinatra og Bing Crosby.Julekalender sange: Alle dem du kender, hvis du er en passioneret og rutineret julekalender seer
Denne behøver vist ikke den store forklaring, Jesus & Josefine, Nissebanden, Pyrus og alle de andre. Duer både til børn og voksne.Indie Christmas: Hvis du ligesom mig er glad for indie musik er denne playliste perfekt
Igen er der ingen popsange at finde her, bare en masse chill sange med et fedt beat. Anderledes, men et lyt værd.Moderne Jul: Til dig der gerne ikke er vild med de gamle og klassiske, men hellere vil have noget nyt
Hvis du hellere vil lytte til gulddreng og Ariana Grande, frem for Wham og Chris Rea er denne playliste lige noget for dig. Her er det tætteste du kommer på de gamle klassikere, coverversioner (og selv de har fået en makeover).Julesange du kender: Hvis du faktisk gerne vil have de gamle klassikere, men måske også nogle af de nyere
Her er der lidt af hvert, du finder nemlig både navne som Michael Bublé og Justin Bieber på denne liste. Giv den et lyt!Pentatonix, That's Christmas To Me: Ingen jul uden Pentatonix!
Kigger man på min egen playliste (kig blot på billedet i toppen af dette indlæg), kan man godt se at jeg er kæmpe fan af denne gruppe. Jeg har linket til deres julealbum fra sidste år, men de har altså også et fra 2014 og et nyt i år ude som begge er et lyt værd. Virkelig en varm anbefaling herfra, hvis nu der skulle sidde nogle derude der ikke kender til dem.

LÆS OGSÅ: MY CHRISTMAS PLAYLIST

2 kommentarer :

 1. Jeg er nok til de gode gamle klassiker, men kan også godt lide noget af det nye faktisk! :)

  God dag!
  http://blogbykathrine.bloggersdelight.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. De gamle er også nogle af de hyggeligste!

   Slet

Back to Top