onsdag den 10. december 2014

Christmas Eve Outfits: Cozy & Fancy

Christmas outfits

Christmas outfits no. 2

Jeg har samlet to collager med lidt outfit inspiration til juleaften, eller generelt bare til juletiden. Om så du holder jul med et kæmpe selvskab på 20-30 personer eller bare det tætteste familie vil jeg mene at der er lidt inspiration at hente fra disse outfits. Jeg skal selv i år holde jul sammen med mor og far, storebror og Farmor og Farfar, så jeg vil helt sikkert i føre mig i noget ala outfit 1, 2 eller 3 fra øverste collage. Hvad syntes i? Og har i planlagt outfit til juleaften?:)

Husk min giveaway lige HER hvor i kan vinde et par øreringe fra prettyugly
knus

1 kommentar :

  1. Alt for meget lækker inspiration! Helt sikkert like herfra!
    Du er altid velkommen på mindtravelers.org

    SvarSlet

Back to Top