søndag den 28. december 2014

OUTFITS FOR

New years eve outfits no.2
New years eve outfits no.1

Hej piger!
Nytår nærmer sig med hastige skridt og jeg har absolut ingen anelse om hvad jeg skal tage på- krise(!!!)
Jeg har derfor samlet to collager med inspiration til nytårs outfitet, hvis nu nogle skulle stå med det samme problem som mig. Selv tænker jeg lidt på at iføre mig i noget ala outfit nummer 4 på anden collage, dog har jeg ikke lyst til at gå ud og købe noget nyt da jeg ikke ligger inde med specielt mange penge på bankkontoen lige nu. Og dog for jeg har jo nok til at gå ud og investere i en kjole jeg sagtens ville kunne bruge til hverdag bag efter. hmm, what to do? Hvad syntes i om disse outfits, hjalp det med lidt inspiration eller har i været smarte og har i allerede styr på hvad i skal have på?:-D

Nu vil jeg smutte og gøre mig klar til anden og sidste julefrokost for i år, mums mums kan allerede dufte den skønne mad (selvom der er 10 min. over til min tante og onkel haha) knus

2 kommentarer :

  1. I love the 4th and the 7th outfit!! Really would looove to wear them!!
    Even cool how you arranged the collage!!! Amazing!

    xoxo Colli || TOBEYOUTIFUL

    SvarSlet

Back to Top